AUTOTRANCE + CIRCUMTEMPLUM @ TELENOIKA

TELENOIKAAutotrance + Circumtemplum en Telenoika, Barcelona. Diciembre 2013.

Experiencia biorretrointeractiva para un performer en estado de autotrance con traje sonoro y casco visual incorporado. Lo acompañan en escena, un artista de audio resonancias y otro de medios de interacción que mezclan en tiempo real lo generado en trance profundo, mediante una retroalimentación audiovisual simultánea.

Al inicio del Autotrance reflexionaremos en torno al experimento audiovisual y quien lo desee, podrá generarse a si mismo un trance –acompañado a través de éste dialogo grupal e interior- para interactuar con la performance desde un estado de conciencia expandida.

Sebastián Sánchez Zelada, dirección y performance.
Gorka Ferrero, arte sonoro.
Alvaro Muñozledo: medios interactivos.
www.autotrance.org
www.symbolab.org
+circumtemplum

Telenoikaslider

Dimarts 17 de desembre de 2013, de 19:00h a 22h. Telenoika. C.St Pau 58, 08001 Barcelona, Entrada Lliure.

telenoika1

En aquest últim ER…VA de l’any presentarem 2 performances audiovisuals ben diferents; AUTOTRANCE + C·C·T·P és una experiència per arribar a un estat de trànsit col·lectiu a través dels sons i les imatges i 100% reciclatge en 360%,estructura mapejada a 360º.
A les 19h començarem amb un debat sobre «l’evolució en les performaces audiovisuals: transdisciplinarietat i interactivitat.»

Jornades d’Experimentació i Reflexió al Voltant de l’Audiovisual

Les sessions ER…VA néixen amb l’objectiu de dinamitzar i mostrar l’escena emergent al voltant de la experimentació audiovisual.
Es concreten en un seguit de sessions al llarg de tot l’any 2012 i 2013, en diversos espais i de diverses temàtiques, però sempre amb l’atenció posada en l’experimentació i a la reflexió al voltant d’aquesta.
Es posa especial atenció a vincular les sessions a d’altres esdeveniments que es produeixen arreu del territori. Malgrat la major part dels ER…VA es duen a terme a la seu de Telenoika, en algunes ocasions l’activitat es trasllada a les instal·lacions de l’esdeveniment hibridat.

telenoikaslider6
telenoikaslder8complet
telenika5slidercomplet
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram
Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.